My Lovely Girl (2014) - Hangi Diziyi İzliyorum?


Dizinin konusu biraz klişe gelebilir baştan söylemek istedim. Şöyle ki bir araba kazasında sevdiği kadını kaybeden bir adam sevdiği kadının kardeşine destek çıkıp onu hayatdaki zorluklardan kurtarmak ister. Fakat beklemediği şekilde vefat eden sevdiği kadının kız kardeşine aşık olur.

Oyuncular:
Rain (비)
Krystal (크리스탈)
Cha Ye-ryeon (차예련)
L (엘)
Kim Jin-woo (김진우)
Park Yeong-gyoo (벅영규)
...

Bu dizide oldukça fazla idol ve şarkıcı ile karşılaşacaksınız. Tabii ki dizi, müzik şirketleri ve şarkıcıları içeren bir senaryoya sahip olduğu için idolleri görmek çok da sıradışı olmasa gerek. Şarkıcı ve ünlü sinema yıldızı Rain, Kpop grubu olan f(x)'ten Krystal, yine bir Kpop grubu olan Infinite'ten L'i dizide görüyoruz.



Belki farketmişsinizdir, bilmiyorum; Rain ile Krystal arasındaki yaş farkının epey fazla olduğunu. Eğer bilmiyorsanız hemen söyleyeyim. Rain 1984 doğumlu iken Krystal 1994 doğumludur. Aralarında 10 yaş fark vardır. Dizide nasıl birbirlerine aşık olabilirler, çok fazla yaş farkı var. Tuhaf olmaz mı? diyor olabilirsiniz. Fakat dizi içerisinde yaş farkı vurgulanıyor ve Krystal, Rain'e ajusshi (kendinden yaşlı erkeklere söylenen, amca lafzında bir sözdür) diye sesleniyor.



Dizi ilk birkaç bölümde fantastik, mistik bir dizi havasında iken ilerleyen bölümlerde hiçte alakasının olmadığını göreceksiniz. Şimdiden söylüyorum ki beklentiniz o yönde olmasın diye.

The Heirs (2013) dizisini izledi iseniz bu dizide de The Heirs'e benzer bir karşı karakter var ve Rain'in başına bela oluyor. Dizide Rain'i çekemiyor. Yan karakter, Rain'den tek taraflı aşkına karşılık bulamayan bir kadına aşıktır. Bu yüzden yan karakter Rain'i çekemez. Rain'e karşı elinden geleni ardına koymamaya çalışır.

Ayrıca dizide oynattıkları köpekte o kadar tatlı ki bu diziyi izlerlerken daha ayrı bir zevk alacaksınız. Daha çok beğeneceksiniz.



Birçok Kore sever tarafından beğenilen Rain bu diziye çok iyi yakışmış olmalı ki çok fazla olumsuz yorum ile karşılaşmadım. Adam şarap gibi yıllandıkça daha bir yakışıklı ve karizmatik oluyor sanki. Sanırım dizide hoşuma gitmeyen tek nokta Rain'in giydiği harika takımların üzerine bir flar takması. Boynuna taktığı bu flar güzelim takımları mahvetmeş. Flar taktığı için daha da yaşlı görünüyor. Bence olmamış. Sizce nasıl?

Diziyi izleyip siz de bahsettiğim noktaları merak ediyor, köpeği dizide nasıl oynattıklarını ve Rain'in takımının üzerine taktığı flar hakkında ne düşündüğünüzü benimle paylaşmak istiyorsanız hemen aşağıdaki linke tıklayarak My Lovely Girl isimli Kore dizisini izleyebilirsiniz.

My Lovely Girl (2014) İZLE (LİNK KIRILMIŞ)

Kore hakkında daha fazlası için blogumu ve sosyal medya (youtube, twitter, facebook) hesaplarımı da takip etmeyi unutmayın.
Sosyal medya hesaplarında paylaşıp bu yazının daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsin.
My Lovely Girl (2014) - Hangi Diziyi İzliyorum? My Lovely Girl (2014) - Hangi Diziyi İzliyorum? Biri Kore mi dedi? tarafından üstüne kuruldu. 10/06/2014 Oylama: 5

Hiç yorum yok:

Copyright© 2011 Biri Koremi Dedi™ Çeviri - Korece Öğrenelim - Kore Adına Birçok Şey. Blogger tarafından desteklenmektedir.